Noosa Heads 7 & 8.

14 juli 2015 - Noosa Heads, Australië

Hola! Campertje opgehaald, ons 8 meter lange onderkomen van de aankomende weken. Camper volgegooid met proviand. We rijden links als of we nooit anders gedaan hebben. De route voert ons door de Glasshouse Mountains: een prachtig vulkanisch gebied. 10 vulkanen rijzen in het midden van een open vlakte omhoog tot wel 300 meter. Aangekomen op onze eerste accommodatie: Noosa Heads, 140 km ten noorden van Brisbane midden in de Sunshine Coast. Geweldige camping met ruime uitgestrekte open plaatsen, waar iedereen in een gezamenlijke BBQ keuken kookt. Gezellig! Al vrienden van over de hele wereld gemaakt. 's Ochtends gewekt door een kakofonie van honderden tropische vogels. Geweldig! Back to nature, maar dan wel op z'n van Dijks. Vandaag de vele strandjes van Noosa verkend. Op het strand stonden de witte Ibis, de zeeschildpadden, maki's, possums, duuzenden vogeltjes en zelfs de lachvogel (die lelijke kalkoen met rode nek) Lina hartverwarmend op te wachten. Heerlijk gehiked door het Noosa National Park en met een drankje afgesloten op het strand. Aju!

1. Mart de beer:
    15 juli 2015
    Je blijft boeiend met je verhalen, Dylan, en jullie foto's zijn goed
  2. Theo:
    15 juli 2015
    Natuur moet je eten. Mooie bus hebben jullie geregeld
  3. Anna:
    Prachtige stranden!
  4. Bart:
    15 juli 2015
    Gave blog Dylan, leuk om te lezen en jullie foto's zijn erg mooi.
    Benieuwd naar de volgende ;)

Groetjes daar!
  5. Rins en Leo:
    16 juli 2015
    Lekker campertje . Het lijkt ons geweldig en heerlijk gewekt 's morgens. Blij, blij. Verdwalen jullie niet ? Groetjes , oma Rins en Leo.