Sydney + Brisbane 6.
13 juli 2015 - Brisbane, Australië
Hallo allemaal, vanuit Brisbane alweer. Er werd groots afscheid van de van Dijks genomen in Sydney met prachtig vuurwerk in de harbour. Wat was dat mooi. Na dit spektakel staat met de vlucht naar Brisbane nog een grootse verrassing te wachten op Lina: het Rugbyteam The Broncos van Brisbane, 20 breed gespierde Australische hunks . Lina heeft haar ogen goed de kost gegeven, dames let op: zie foto. Aangekomen in Brisbane weer op een Frans Festival beland. De Fransen zijn hier helemaal hot en happening. Wij doen ons voordeel met de Franse kaasjes en de wijn, groots ingeslagen! Op de South Bank heerlijk gegeten a la masterchef, alle sterren waard zo heerlijk. Genieten we nog even in de jacuzzi van ons koninklijk onderkomen in laatste hotel over de top Royal hotel voordat we met de camper op pad gaan. G'Day!
Rins en leo:13 juli 2015Naar al dat feesten hebben jullie wel de yacusie wel verdiend. Ik mis echter de foto's van Daphne,... en de kinderen. Zitten vast nog op je toestel. Verder zijn we erg blij verrast steeds bij het lezen en zien van jou verslag. Liefs oma en Leo
Helga:13 juli 2015Hello, Ik geniet elke dag van jullie prachtige foto's en verhalen. Ga vooral zo door! liefs Helga xxx